Taller Miquel Gasa

BOTIGA

Tots els serveis que necessites
per al teu vehicle

Serveis

CAR ÀUDIO

Realitzem la instal·lació i muntatge de qualsevol dels components que requereixi l’equip d’àudio del vehicle, altaveus, autoràdios, DVD, etapes de potència, entapissat de safates posteriors, etc.

CARROSSERIA I PINTURA

Executem serveis de carrosseria per tornar l’aparença i integritat estructural als automòbils. També ens enfoquem a protegir i embellir l’aspecte dels cotxes, ja sigui mitjançant les reparacions dels danys o la restauració del color original. 

CLIMATITZACIÓ

Ens encarreguem de mantenir i reparar els sistemes d’aire condicionat i calefacció dels automòbils, garantint el benestar dels seus passatgers, gràcies a un ambient còmode i agradable en totes les condicions climàtiques.

COMPRAVENDA

Amb aquest servei donem una solució confiable per aquells que desitgin adquirir un automòbil usat de qualitat o vendre el seu propi vehicle de manera eficient i segura.

ELECTRICITAT

Bateria, alternador, il·luminació i enllumenat. Seguiment i reparació d’instal·lació elèctrica. Equipament elèctric interior, bugies, motor d’arrencada, etc.

LLOGUER DE MAQUINÀRIA

Proporcionem als clients l’oportunitat d’accedir a maquinària de gran qualitat segons les seves necessitats, fet que els permet desenvolupar projectes de manera més eficient i rendible.

MECÀNICA GENERAL

Fem tota mena d’operacions, tant de manteniment preventiu com de reparació del vehicle, ja sigui motor, frens, climatització, direcció, sistemes de transmissió, entre d’altres.

VIDRES

Som especialistes en la substitució de vidres i llunes per al seu automòbil. És per això que oferim un servei amb les màximes garanties de qualitat.

PNEUMÀTICS

Substitució de pneumàtics, control de desgast, esquerdes, control de pressió d’inflat, equilibrat i reparació de punxades per a tota classe de rodes.

PRE-ITV

Sotmetem el seu vehicle a una revisió prèvia completa que li garantirà superar amb èxit la revisió ITV. Per a més comoditat, si ho volen, podem anar a passar-la nosaltres.

SERVEI DE GRUA

Comptem amb diferents mitjans de transport per tal d’assistir en situacions d’emergència, tant a la carretera com a les pistes forestals, sigui per avaries, accidents o necessitats de transport.  

STIHL

Som distribuïdors oficials de la marca Stihl, a la disposició dels nostres clients per oferir-los el servei de venda i reparació de maquinària de la millor qualitat, adaptada a les seves necessitats.

Consulta ara la nostra Botiga Online!